Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 3

20.4.2022 @ 15:00 - 16:00

Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä.

Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, lisäksi voit katsoa tallenteen kahden viikon ajan Luomuinstituutin verkkosivuilta.

Luomuinstituutin webinaarisarjan Zoom-linkki

  • to 3.3.2022 klo 15-16 
    • Food Innovation and Entrepreneurship at the Crossroad of Sustainability, Silvia Gaiani, Helsingin yliopisto,
    • Onko luomu uudistavaa viljelyä? Heli Lehtinen, Helsingin yliopisto
  • to 24.3.2022 klo 15-16
    • Stakeholder and consumer views towards animal welfare-enhancing practices in organic pig and poultry production: insights from the PPILOW survey, Jarkko Niemi, Luke,
    • FreeBirds – Free range use in organic poultry, Stefan Gunnarsson, SLU
  • ke 20.4.2022 klo 15-16
    • Viljelyjärjestelmän ja muiden tekijöiden vaikutuksista peltomaan pieneliöyhteisöihin, Krista Peltoniemi, Luke
    • Tavanomaisen – ja luomuviljelykierron pitkäaikaisvaikutuksen maan orgaanisen aineksen määrään ja laatuun eri maasyvyyksissä, Anna-Reetta Salonen, Helsingin yliopisto
  • ke 11.5.2022 klo 15-16
    • llmastohuoli luomuruokavalinnan taustalla – kuluttajien näkemyksiä Suomesta ja Venäjältä, Jaana Sorvali, Luke
    • Luonnon monimuotoisuusvaikutuksen arvioiminen maataloustuotteiden elinkaariarvioinnissa, Merja Saarinen, Luke

Tutustu päivien ohjelmasisältöön tarkemmin!

Tiedot

Päivämäärä:
20.4.2022
Aika:
15:00 - 16:00