Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kala-alan säädökset tutuksi ja käytäntöön Kalajoella, Pohjois-Pohjanmaa

17.3.2022 @ 12:00 - 16:00

Alkutuotanto, rekisteröity elintarviketoiminta vai hyväksytty elintarvikehuoneisto? Tule kuulemaan milloin toiminta edellyttää elintarvikehuoneiston hyväksymistä laitokseksi ja kuinka se vaikuttaa omavalvonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kuinka kala-alan toimijoiden toimintaa valvotaan ja mitä vaaditaan oivalliseen arvosanaan Oiva-raportissa.

Tilaisuus on suunnattu kalastajille ja kala-alan toimijoille. Koulutus on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Kalajoki, 17.03.2022, klo 12-16, Hybriditilaisuus: Hotelli-Ravintola Lokkilinna, Matkailutie 199 ja Teams -etäyhteys

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Details

Date:
17.3.2022
Time:
12:00 - 16:00