![Ladataan Tapahtumat](https://aitojamakuja.fi/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kala-alan säädökset tutuksi ja käytäntöön Kalajoella, Pohjois-Pohjanmaa
17.3.2022 @ 12:00 - 16:00
Alkutuotanto, rekisteröity elintarviketoiminta vai hyväksytty elintarvikehuoneisto? Tule kuulemaan milloin toiminta edellyttää elintarvikehuoneiston hyväksymistä laitokseksi ja kuinka se vaikuttaa omavalvonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kuinka kala-alan toimijoiden toimintaa valvotaan ja mitä vaaditaan oivalliseen arvosanaan Oiva-raportissa.
Tilaisuus on suunnattu kalastajille ja kala-alan toimijoille. Koulutus on maksuton. Tervetuloa mukaan!
Kalajoki, 17.03.2022, klo 12-16, Hybriditilaisuus: Hotelli-Ravintola Lokkilinna, Matkailutie 199 ja Teams -etäyhteys