Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokahävikin vähentäminen ruokapalveluissa -webinaari

10.11.2021 @ 09:00 - 11:00

Ruokahävikin vähentämiseen on erilaisia mahdollisuuksia ja varsinaisen ruokahävikin vähentämisen tueksi onkin kehitetty erilaisia seuranta- ja mittauspalveluita. Tästä huolimatta ruokapalveluista syntyy edelleen hävikkiruokaa, jonka hyödyntämiseen on myös kehitetty erilaisia malleja, mutta lyhyellä varoitusajalla tapahtuvien kysynnän vaihteluiden johdosta syntyvä ylijäämäruoka on edelleen haaste ruokapalveluille.

Webinaarissa pyritään vastaamaan tähän haasteeseen. Aluksi Luonnonvarakeskuksen (Luke) tutkija Kirsi Silvennoinen kertoo Luken tutkijan näkemyksen aiheeseen. Tämän jälkeen ruokapalvelupäällikkö Tarja Rousu Meri-Lapin kuntapalveluista kertoo heidän hyvistä käytänteistä sekä haasteista ruokahävikin vähentämisen suhteen. Lopuksi Oulussa toimivan Prikka kiertoon -hankkeen edustajat Katja McQueen-Winberg ja Tiina Nokela kertovat kuinka keskitetyllä hävikkiruoan logistiikkakeskuksella on onnistuttu lisäämään hävikkiruoan hyötykäyttöä ja saatu samalla työllistettyä vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevia nuoria ja pitkäaikaistyöttömiä.

Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittauduthan webinaariin oheisen linkin kautta 8.11.2021 mennessä. Tarkempi ohjelma ja linkki webinaariin lähetään sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen sekä kaksi päivää ennen webinaaria. Webinaari on maksuton.

Ajankohta webinaarille on 10.11.2021 klo 9.00–11.00 

Ilmoittaudu ja tutustu tarkemmin!

Tervetuloa mukaan!

 

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2021
Aika:
09:00 - 11:00