Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SuperEcosystem week yhdistää alan tekijät marraskuussa

9.11.2021 @ 13:00 - 17:00

Agri-Food -klusteri on mukana SuperEcosystem Week -tapahtumassa, joka yhdistää tutkimuksen, kehityksen ja yritystoiminnan osana Sawosta Maailmalle -teemakuukautta. Maksuton virtuaalitapahtuma järjestetään Teamsissa ja SpatialChatissa 8. – 12.11. Joka päivälle on oma teemansa ja isäntänsä – Agri-Food -klusterin iltapäivä on tiistaina 9.11 klo 13 alkaen.

Iltapäivässä tutkimusprofessori Nesli Sözer VTT:ltä kertoo Suomen ruokatutkimuksen ja innovoinnin strategiatyöstä. Sözer on toiminut työn vetäjänä.  

Hollantilainen Foodvalley on toiminut vuodesta 2004 riippumattomana alustana elintarviketuotannon innovaatioille ja muutokselle. Klusteri kokoaa laajan joukon alan toimijoita yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Mitä he tekevät ja miten? Mitä voimme heiltä oppia ja mitä heille tarjota?

Pohjoissavolaisen elintarviketuotannon kestävyys- ja vastuullisuusnäkökulmia iltapäivässä valottavat Valio, Pakkasmarja ja Luonnonvarakeskus.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille alan toimijoille, kehittäjille, rahoittajille, yrityksille, tutkijoille sekä kotimaassa että kansainvälisesti.  

SuperEcosystem Week on tilaisuus tehdä omaa yritystä tai organisaatiota tunnetuksi, löytää investointimahdollisuuksia, verkostoitua, saada ideoita yritystoiminnan kehittämiseen ja ajankohtaista tietoa ekosysteemistä, sen suunnitelmista sekä alan markkinatrendeistä ja kehityssuunnitelmista.

SpatialChat tarjoaa tapahtumaan virtuaaliympäristön, jossa kohdataan kuin lähitapahtumissa. Lounas- ja kahvitauoilla voi keskustella pitkin viikkoa eri aiheista. Lue lisää https://superekosysteemi.fi ja seuraa @SupEco Twitter, LinkedIn ja Youtube.

Tilaisuuden kielenä on englanti. Ilmoittaudu!

Tiedot

Päivämäärä:
9.11.2021
Aika:
13:00 - 17:00