- Tämä tapahtuma on mennyt.
Villiyrtit lasiin ja lautaselle -etäseminaari
26.5.2021 @ 09:00 - 12:00
Opi kokkamaan villiyrteistä! Ruokaa Luonnosta -hanke tarjoaa kaikille avoimen ja ilmaisen etäseminaarin, jossa alan parhaimmat asiantutijat opettavat, miten villiyrttejä ja luonnon antimia voi käyttää sekä ruuanlaitossa että juomien teossa. Katso, miten villiyrteistä ja luonnon ruoka-aarteista kokataan livenä lautasella ja lasiin!
ke 26. toukokuu klo 9:00 – 12:00
Villiyrtit lasiin ja lautaselle -etäseminaarin ohjelma:
09.00 Villiyrttigrillauksen alkeet ja kesäjuomat Laurean tapaan
lehtorit Henry Lybäck ja Aniko Lehtinen
09.30 Kesäruokaa hyönteisistä
hyönteiskokki Topi Kairenius
10.00 Villiyrttielämyksiä ja metsämeditaatio-konsepti
villihämmentäjä ja kokki Jyrki Tsutsunen
10.30 Helppoja villiyrttireseptejä
keittiömestari Jouni Toivanen
11.30 Villiyrtticocktailit metsässä, samalla julistetaan Laurean ja FBSK-Helsingin villiyrtticocktailkilpailun voittaja
Laurean projektipäällikkö Mika Vitikka ja baarimestari Matias Pietarinen
Etäseminaari päättyy noin klo 12.00
Tervetuloa linjoille!
Voit seurata seminaaria helposti mistä vain Zoom-alustan välityksellä.
Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/3el1Ho6
Seminaari on osa Laurea AMK:n ja Suomen 4H ry:n Ruokaa Luonnossa -hanketta.