Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fermentointi marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa

27.5.2021 @ 09:00 - 15:00

Tervetuloa Kainuun ammattiopiston ja Itä-Suomen MKN:n järjestämään etätyöpajaan! Työpaja järjestetään etänä Teamsin kautta. Kouluttajana toimii Heli Pirinen Idea Nature Oy:sta.

Webinaarin ajankohta: 27.05.2021 09:0015:00

Sisältö:

  • Mitä fermentointi on ja mitä eri fermentointitavoissa on huomioitava?
    • Entsymaattinen fermentointi
    • Maitohappofermentointi
    • Alkoholifermentointi
    • Kombucha ja Kimchi
  • Fermentoinnin merkitys elintarvikkeiden, kosmetiikan ja eläinten rehuissa
  • Laatu ja laadunhallinta
  • Raaka-ainekohtaisia fermentointiohjeita ja esimerkkejä jatkojalosteista
  • Marjojen fermentointi
  • Vihannesten fermentointi
  • Sienien fermentointi
  • Luonnonkasvien fermentointi
  • Fermentoitujen valmisteiden pakkaus

Pakastekuivaus ja fermentointi esite (pdf)

Osallistumismaksu on 40 € (sis. alv ja opetusmateriaalit) ja se laskutetaan jälkikäteen. Laskutuslisä paperilaskulle 5 €. Voit ilmoittaa verkkolaskuosoitteesi alla olevalla lomakkeella. Ilmoittaudu täällä.
Varmistusviesti, Teams-linkki ja ohje Teamsin käyttöön lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on sitova.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.5.

 

Tiedot

Päivämäärä:
27.5.2021
Aika:
09:00 - 15:00