- This event has passed.
Pakastekuivaus marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa
24.5.2021 @ 09:00 - 15:00
Tervetuloa Kainuun ammattiopiston ja Itä-Suomen MKN:n järjestämään etätyöpajaan! Työpaja järjestetään etänä Teamsin kautta. Kouluttajana toimii Heli Pirinen Idea Nature Oy:sta.
Webinaarin ajankohta: 24.05.2021 09:00 – 15:00
Ohjelmassa:
- Mitä pakastekuivaus on ja miten se toimii?
- Pakastekuivauksen käyttökohteet
- Elintarvikkeet, ravintolisät
- Kosmetiikka
- Lääkkeet/farmasia
- Käsityö- ja koristemateriaalit
- Eläinten hoitovalmisteet ja rehut
- Muut
- Sivuvirrat
- Laadunhallinta ja lainsäädäntö
- Pakkaaminen ja varastointi
- Luomu ja pakastekuivaus
- Raaka-ainekohtaisia erityisvaatimuksia pakastekuivauksessa
- Marjojen pakastekuivaus
- Vihannesten pakastekuivaus
- Luonnon kasvien/kasvinosien ja sienien pakastekuivaus
- Hunajan ja siitepölyn pakastekuivaus
- Pakastekuivauksen plussat ja miinukset
- Kustannustehokas pakastekuivaus – logistiikasta kuivausprosessiin
Osallistumismaksu on 40 € (sis. alv ja opetusmateriaalit) ja se laskutetaan jälkikäteen. Laskutuslisä paperilaskulle 5 €. Ilmoittaudu tästä.
Varmistusviesti, Teams-linkki ja ohje Teamsin käyttöön lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on sitova.