- This event has passed.
Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta
20.4.2021 @ 12:00 - 16:00
Prosessiteknisen jaoston 20-vuotisjuhlawebinaari
Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta 20.4. klo 12 – 16
Ohjelmassa mm.
Prosessitekninen jaosto – Synty ja alkuvaiheet
Miten elintarviketeknologian/-prosessien koulutus on muuttunut viimeisten 20 vuoden aikana?
Teollisuuden esityksiä viimeisten 20 vuoden innovaatioista ja uusista prosessiteknologioista:
- Kuinka elintarvikelaitosten ja -prosessien suunnittelu on muuttunut viimeisen 20 vuoden aikana?
- Teollisesti valmistettu säilöntäaineeton munavoi
- Arvoa ja kestävää kehitystä sivuvirroista
- Kiinteään kantajaan sidottu hiiva
- Food revolution cooking in the North – Case Gold&Green
- Solein – Proteiinia ohuesta ilmasta
Elintarvikkeet, prosessointi ja kuluttajan ymmärtäminen
Yhteenvetoesitys: Miten elintarvikeprosessit ovat muuttuneet viimeisten 20 vuoden aikana
Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu. Seminaari on maksullinen.