Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kala-alan hanketreffit

19.4.2021 @ 13:00 - 16:00

Kalaa ruokapöytään! Kala-alalla tapahtuu paljon ja ketjun eri osiin liittyviä hankkeita on toteutettu eri puolilla Suomea. Ruokasektorin koordinaatiohanke haluaa mahdollistaa erityisesti kalan jalostukseen keskittyvän hanketreffien avulla kokemuksien vaihtoa ja jakoa sekä auttaa löytämään yhteistyön tekemisen paikkoja tulevaisuudessakin.

Kotimaisen kalan saatavuus (tai sen puute) niin vähittäiskaupassa kuin ammattikeittiöissä (julkiset ja yksityiset ruokapalvelut) on ollut pinnalla jo kauan. Innovatiivisia ratkaisuja esim. vajaasti hyödynnettyjen kalojen osalta on vuosien saatossa tehty, mutta tehtävää riittää edelleen. Nämä hanketreffit keskittyvät erityisesti kalajalosteiden näkökulmaan ja hankkeiden välisen yhteistyön edistämiseen.

Iltapäivän aikana puheenvuoron pitävät

  • Lisää kotimaista kalaa suomalaisten pöytiin, Timo Halonen, MMM
  • Lähikalahanke: Särkikalat merestä ruokapöytään, Miina Mäki, John Nurmisen Säätiö

Tärkeässä roolissa päivän sisällössä ovat myös eri puolilla Suomea toteutettavat hankkeet.

Hanketreffit järjestetään Zoomissa ma 19.4. klo 13 – 16.

Ilmoittaudu 13.4. mennessä: http://ty.fi/kala-alan-hanketreffit

Huom! Erityisesti hanketta esittelevät, ilmoittautuminen ajoissa on tärkeää.

Hanketoteuttaja! Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään halukkuutta esitellä omaa hanketta. Jotta ehdimme kuulla mahdollisimman monesta hankkeesta, niin ohjeet esitykselle on, että kerro kolme keskeistä tulosta ja keskeiset tarpeet tulevaan. Tarkempi ohjeistus tulee sähköpostilla 14.4.

Hanketreffit järjestää valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke.

Details

Date:
19.4.2021
Time:
13:00 - 16:00