- This event has passed.
Huomisen kalatuotteet
24.3.2021 @ 09:00 - 10:30
Uusi webinaarisarja kertoo kalatalouden innovaatio-ohjelmien ajankohtaiset kuulumiset. Maaliskuussa järjestettävät neljä webinaaria käsittelevät vesistökunnostuksia, vesiviljelyn innovaatioita, tulevaisuuden kalatuotteita ja kaupallisen kalastuksen uusimpia ratkaisuja.
24.3.2021 klo 9.00-10.30
9.00-9.30. Tiekartta korkean lisäarvon tuotteisiin. – ”Tiekartan tavoitteena on taloudellisen analyysin kautta helpottaa lisäarvotuotteiden valmistusmenetelmien käyttöönottoa ja kaupallistamista. Tiekartta toimii työkaluna tutkijoiden ja yritysten välisissä keskusteluissa.”
Erikoistutkija Jari Setälä, Luke
9.30-10.00. Nyhtökalaa eri kalalajeista. – ”Voiko nyhtökalaa tehdä muistakin pikkukaloista kuin silakasta? Toimiiko särki, muikku, ahven tai kuore raaka-aineena?”
Tutkimusharjoittelija Julia Liu, VTT
10.00-10.30. Työpajat tuotekehityksen apuna. –” Tutkijoiden, kala-alan ammattilaisten ja kuluttajien yhteiset työpajat ovat tehokas tapa jalkauttaa tutkimustietoa tuotekehitykseen samalla, kun tutkijat saavat uusia näkökulmia tutkimuksensa suuntaamiseen. Kuluttajien tuominen mukaan työpajoihin alleviivaa asiakaslähtöisyyden tärkeyttä kaikessa tuotekehityksessä.”
Professori Anu Hopia, Turun yliopisto
Webinaarin linkki julkaistaan päivää ennen https://merijakalatalous.fi/