Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Myynnin ja kontaktoinnin taidot haltuun – Kuinka hyvä myyntipuhe laaditaan?, Uusimaa

4.5.2021 @ 12:00 - 15:00

Myyntitapahtumat ovat siirtyneet verkkoon monessa tapauksessa. Sparrauswebinaarisarja valmentaa uusimaalaisia pk elintarvikeyrityksiä myyntitaitojen kehittämiseen kolmessa työpajassa. Sarjassa saat vinkkejä ja ohjausta alan ammattilaisilta siihen miten sähköisissä kanavissa esiinnyt ja tuot yritystäsi esille sekä kontaktoit mahdollisia yhteistyökumppaneita.
Sparraajat kotimaisen ja ulkomaisen vähittäiskaupan edustajia ja asiantuntijoita, mm. Retime Oy (Amazon palvelutoimisto).
Voit osallistua kaikkiin kolmeen työpajaan tai valita sinua kiinnostavimman. Päivämäärät ovat 23.3., 6.4. ja 14.4.2021 Työpajat ovat yritykselle maksuttomia, mukaan mahtuu kuitenkin vain rajattu määrä yrityksiä.
4.5. klo 12 – 15 Kuinka hyvä myyntipuhe (pitchaus) laaditaan – yritysesittelystä myyntipuheeseen, Katta Siltavirta
Työpajassa saat työkalut hyvän myyntipuheen eli pitchin laatimiseen. Kuulet mm. minkälainen pitchauksen rakenne on, miten herätät kiinnostuksen ja arvon luomisen merkityksestä. Työpajassa käymme läpi myös verkossa tapahtuvan pitchauksen elementtejä aina vuorovaikutuksesta verkossa, hyvään esitysmateriaaliin ja muihin ”tärppeihin” pitchauksen onnistumiseksi. Työpajan päätteeksi saat ohjeen pitchausharjoitukseen seuraavaa kertaa varten.
Kolmen webinaarin ajankohdat ja sisällöt:
23.3. klo 12 – 15 Brändin rakennuksen ABC, Hanna Pasanen
19.5. klo 12 – 15 Pitchausharjoitus & Palaute, Fennopromo Oy
Voit osallistua kaikkiin kolmeen työpajaan tai valita sinua kiinnostavimman. Työpajat ovat yritykselle maksuttomia, paikkoja on rajoitetusti.
Tiedustelut: susanna.ahonen-coly@laurea.fi tai mika.vitikka@laurea.fi

Tiedot

Päivämäärä:
4.5.2021
Aika:
12:00 - 15:00