- This event has passed.
Kotimainen karitsanliha on vastuullinen valinta arkeen ja juhlaan! -webinaari
1.3.2021 @ 14:00 - 16:00
Tervetuloa kuuntelemaan kotimaisen karitsanlihan tuotannosta ja siihen liittyvistä vastuullisuusnäkökulmista sekä löytämään uusia vinkkejä karitsanlihan valmistamiseen, myymiseen tai tarjoiluun. Webinaari on erityisesti tarkoitettu ruoka-alalla toimiville ammattilaisille, esimerkiksi kauppiaille, lihamestareille, kotitalousopettajille, ammattikeittiöiden henkilökunnalle, oppilaitoksille, opiskelijoille tai yrittäjille.
Toteutus: 1.3.2021 klo 14-16, Zoom-etäyhteydellä
Linkki kokoustilaan lähetetään ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.
Ohjelmassa:
Laitumen laidalta – lampurin terveiset
Peppi Laine, lampuri
Lampaankäytön monipuolistaminen ja tuominen arkiruokapöytiin
Päivi Lehtonen, ravintolakokki, biologi
Keittiömestarin vinkit eri ruhonosien käyttöön ruoanvalmistuksessa
Pasi Kuronen, keittiömestari