Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu -työpaja, Pohjois-Savo

18.11.2020 @ 13:00 - 16:00

InsectSavo-hanke järjestää etäyhteydellä työpajan 18.11.2020 klo 13-16.

Ohjelma:

13.00 – 13.05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen/UEF

13.05 – 13.45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi/Ruokavirasto

13.45 – 14.10 Hyönteisten mikrobiologinen laatu ja ravintosisältö, Kati Riekkinen/Itä-Suomen yliopisto, Insect-Savo -hanke

14.10 – 14.15 Tauko

14.15 – 14.45 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa elintarviketeollisuuden näkökulmasta, Juhani Sibakov/Oy Karl Fazer Ab

14.45 – 15.05 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa tuotekehityksen näkökulmasta, Aija Viitaniemi/ChefBug Oy

15.05 – 15.50  Allergeenit hyönteisissä, Minna Anthoni/Ruokavirasto

15.50 – 16.00  Tilaisuuden yhteenveto

Työpaja järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittaudu tilaisuuteen tiistaihin 17.11.2020 mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/D19F86DC69C9A647
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tapahtuman alkamista.

Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Tilaisuuden esite

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
18.11.2020
Aika:
13:00 - 16:00