Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Onnellinen kana on terve ja hyvinvoiva -webinaari

10.6.2020 @ 18:00 - 19:00

Haaveiletko omista kanoista vai joko sinulla on onnellisten kanojen ulkokanala? Miten kanasi voivat? Onko kanalassa kutsumattomia vieraita? Pelottaako salmonella? Millaisia kokemuksia muilla kanaharrastajilla on?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ulkokanaloista ja kanoista. Tutkimusprofessori Jarkko Niemi Luonnonvarakeskuksesta kertoo mitä kannattaa huomioida ulkokanalassa, jotta kanasi pysyvät terveinä ja hyvinvoivina. Dosentti Gun Wirtanen Helsingin yliopistosta on mukana vastaamassa hygieniaan ja tautisuojaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaisuudessa on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Tilaisuus on osa Luonnonvarakeskus Luken ja Helsingin yliopisto Kotieläinalalle kilpailukykyä bioturvallisuudesta -hanketta. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta toivomme ilmoittautumista.

Tervetuloa linjoille 10.6.2020 klo 18.00 – 19.00!

Kysymyksiä voi jättää jo etukäteen nimettömästi. Olemme avanneet sähköisen kysymysseinän: https://edu.flinga.fi/s/EYF295E
Lisätietoja järjestävästä hankkeesta ja kirjallista materiaalia: www.luke.fi/biosecurity

Zoom-webinaarin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse – ilmoittaudu: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/104362/lomake.html

Lisätietoja tapahtumasta hannele.suvanto@helsinki.fi

Tiedot

Päivämäärä:
10.6.2020
Aika:
18:00 - 19:00