Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Grow Global – ruokaviennin valtakunnallinen tapahtumapäivä Tampereella

3.9.2020 @ 10:00 - 16:00

Tapahtumapäivä pureutuu kansainvälisten asiakkuuksien hoitoon sekä markkinaläsnäolon rakentamiseen.

Grow Global -tapahtuma kokoaa yhteen kasvuhakuiset elintarvikealan yritykset sekä alan asiantuntijat ympäri Suomen Tampereelle 31.3. klo 10-16. Luvassa on case-esimerkkejä ja tutkimustietoa menestyneiden elintarvikealan kansainvälistymistarinoiden takaa. Tapahtumapäivässä käydään läpi yhdessä MTK:n kanssa tehty vientipolkumalli ja julkaistaan sitä tehty video.

Ohjelma:
1. Koneet käyntiin
10:00 Tilaisuuden avaus

2. Oma talli kuntoon -vienti nousuun asiakkaiden ja asiakkuuksien avulla
10:15 Iskussa maailmalle – elintarvikkeiden markkinat ja testikommentit vientimarkkinoiden asiakkailta (Iskussa maailmalle -kasvuohjelman yrityksille)
11:15 Keynote: Tutkitun jämäkkä ote onnistumiseen kansainvälisillä kohdemarkkinoilla – kuinka asiakassuhteita kannattaa rakentaa ja hoitaa maailmalla? – Hannu Makkonen, Vaasan yliopisto.
12:00 Omakustanteinen lounas

3. Tallit tutuiksi – opit kisan kärkikuskeilta
13.15 Läsnäolon rakentaminen kohdemarkkinoilla: Asiantuntijoiden paneelikeskustelu with a twist. Tässä paneelissa ei turhia pönötetä, kun asiantuntijat jakavat parhaat vinkkinsä ja kommelluksensa kansainvälisestä liiketoiminnasta. Mukana viennin konkareita mm. Conciliolta, MTKlta ja Pandalta.
14.00 Miten rakennetaan ehkä menestyneinen suomalainen elintarvikevientitarina – case Pandan lakritsi. Harva suomessa syntynyt elintarvike on valloittanut niin monta markkinaa maailmalla kuin Pandan lakritsi. Kuulemme miten Panda on rakentanut menestyksensä pitkällä tähtäimellä ja millaista sinnikkyyttä menestys edellytti. – Markus Tuomivaara, Export Brand Manager, Panda / Orkla Oyj

4. Rata haltuun ja nuotit selviksi – vientipolun vaiheisiin varautuminen
15.00 Vientipolun vaiheet ja tärkeät päätökset – mihin ja miten meidän kannattaa varautua? Saamme myös tutustua tilaisuudessa julkaistavaan videoon vientipolusta. Thimjos Ninios, vientijohtaja, MTK Vilja Laaksonen, liiketoimintajohtaja, Aava & Bang
16.00 Kotiin keräämään voimia maailmanvalloitukseen

Tapahtuma on osa Iskussa maailmalle -kasvuohjelmaa sekä Ruokasvu-hanketta. Se on maksuton Iskussa maailmalle -kasvuohjelmaan osallistuville yrityksille. Myös muilla, ohjelman ulkopuolisilla elintarvikealan asiantuntijoilla ja yrityksillä on mahdollisuus osallistua tapahtumaan.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen https://iskussamaailmalle.fi/valtakunnalliset-tapahtumapaivat/#GrowGlobal-2

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
3.9.2020
Aika:
10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Tampereen Crazy Town
Rautatienkatu 21
Tampere,
+ Google Map