Tervetuloa mukaan Suomen maaosastolle Grüne Woche 2017 -messuille

Ruokamatkailuyrityksiä ja -hankkeita, elintarvikkeiden valmistajia ja vientiyrityksiä kutsutaan mukaan näytteilleasettajiksi “Hungry for Finland” -maaosastolle. [rss-cut]

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Suomen ”Hungry for Finland” -maaosastolle Grüne Woche –messuille 20. – 29.1.2017 Berliiniin! Maa- ja metsätalousministeriö, Visit Finland, MTK ja Food from Finland, Finpron operoima Team Finland kasvuohjelma toteuttavat Suomen maaosaston messuilla yhteistyökumppaneinaan Messeforum Oy ja Fennopromo Oy.

Grüne Woche  on maailman suurin ruoka-aiheinen maatalous-, elintarvike- ja puutarha-alan tapahtuma, joka järjestetään vuosittain Saksassa. Messut toteutetaan nyt 82. kerran ja ne keräävät yli 1600 näytteilleasettajaa ja yli 400 000 kävijää. Messujen tarjonta on ainutlaatuisen runsas. Esillä on matkailupalveluita ja laaja valikoima elintarvikkeita ja ruokatuotteita ympäri maailmaa. Näytteilleasettajat esittäytyvät pääasiassa maakohtaisilla osastoilla. Messujen aikana järjestetään ajankohtaisseminaareja ja konferensseja. Maatalousministerit ympäri maailmaa kokoontuvat messuille keskustelutilaisuuteen.

Suomi toteuttaa messuilla 220 m2 kokoisen ”Hungry for Finland” -maaosaston, jonka teemana on suomalainen ruoka ja ruokamatkailu. Markkinoimme osastolla matkailutarjontaamme ja innovatiivisia korkealaatuisia elintarvikkeita. Osasto toteutetaan tyylikkäällä design -ilmeellä, joka kertoo suomalaisesta puhtaudesta, luonnosta ja ruoan alkuperästä. Osastolla on näytöskeittiö, baari ja mahdollisuus tuotteiden myyntiin ja maistattamiseen.

Oletteko kiinnostuneita osallistumaan näytteilleasettajana Suomen osastolle? Mukaan kutsutaan ruokamatkailuyrityksiä ja -hankkeita, elintarvikkeiden valmistajia ja vientiyrityksiä. Grüne Wochessa yrityksenne saa erinomaisen mahdollisuuden markkinointiin ja myyntiin, vienninedistämiseen ja tuotteiden markkinointiin suoraan saksalaisille kuluttajille. Messuvieraat käyttävät keskimäärin n. 100 euroa ostoksiinsa messujen aikana. Näytteilleasettajapaikka Suomen osastolla tuo yrityksellenne näkyvyyttä, auttaa tekemään tuloksellisempaa markkinointia ja säästää kustannuksissa.

Messuosastolle toivotetaan tervetulleiksi laadukkaiden ruokatuotteiden valmistajat ja yritykset, jotka kutsuvat saksalaisia matkailemaan Suomeen. Lisäksi mukaan kutsutaan niitä elintarvikealan yrityksiä, joilla on vahva tahtotila viedä tuotteitaan Saksaan tai jotka jo harjoittavat elintarvikevientiä Saksan markkinoille. Tuotteiden pitää olla korkealaatuisia ja tarjota kuluttajalle lisäarvoa, erityisyyttä ja elämyksiä hyvän maun lisäksi. Mukaan osaston valikoimiin toivotaan myös juomia mukaanlukien alkoholituotteet.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mahdollisimman pian Fennopromolle Jukka-Pekka Inkiselle, jukka-pekka.inkinen@fennopromo.fi, puh. 040 500 2896. Ilmoittautumisaika päättyy, kun riittävä määrä yrityksiä on koossa tai viimeistään 15.9.2016 mennessä. Osastopaikasta peritään nimellinen maksu. Paikkojen määrä on rajallinen, toimi ripeästi. Maa- ja metsätalousministeriö yhdessä osaston muiden toteuttajien kanssa päättää, mitkä yritykset valitaan osastolle.

Lisätiedot:
Eeva-Liisa Lilja, toimitusjohtaja, Fennopromo Oy, + 358 (0)40 833 7727, eeva-liisa.lilja@fennopromo.com
Arto Varanki, toimitusjohtaja, Messeforum Oy, +358 (0)40 900 1008, arto.varanki@messeforum.fi
Kirsi Viljanen, erityisasiantuntija, Maa- ja metsätalousministeriö, + 358 (0)295 162 142 kirsi.viljanen@mmm.fi
Terhi Hook, Product Development Manager, Finpro Oy Visit Finland, + 358 50 597 0999, terhi.hook@visitfinland.com

mmm  visitfinland  mtk  fff

Jätä kommentti

3 ajatuksia aiheesta “Tervetuloa mukaan Suomen maaosastolle Grüne Woche 2017 -messuille”