Foodservice
FI | SE | EN AITOJAMAKUJA.FI
  • Etusivulle
  • Vinkkejä myyntiin
    • Tunnista tuotteesi lisäarvo ja myyntivaltit tuotekortin avulla
      • Tuotekortista apua pienyrittäjien ja kaupan yhteistyöhön
      • Tuotekortti kiinnosti Maalaisjuustolaa
    • Pidä yhteyttä asiakkaaseen
      • Kespron Pientuottaja-konsepti korostaa paikallisuutta
      • Lähiruoka ammattikeittiöihin pientuottajien ja tukkujen yhteistyöllä
      • Lähituotteita Meira Novan kautta Börsin pöytiin
      • Oikealla tuotevalikoimalla ammattikeittiöt asiakkaiksi
  • Mitä tarvitaan?
    • Toimitusvarmuus
      • Joustavasta yhteistyöstä hyötyvät kaikki
    • Paikallinen vs valtakunnallinen jakelu
      • Lähituotteet ammattikeittiöön – aluetukun kautta vai suoraan tuottajilta?
    • Minne tuotteet toimitetaan?
    • Sähköiset yhteydenpitovälineet
      • Golli-palvelu helpottaa pienyrittäjän toimitusketjua
  • Hyvä tietää
    • Tuotteiden valintaprosessi
      • Kotileipomon kokemuksia yhteistyöstä Foodservice-tukun kanssa
      • Kylän Kattaus joustaa lähiruoan hankinnoissa
    • Mitä lisäarvoa tukku tuo?
      • Hämeenkyrön kunnassa raaka-aineita hankitaan läheltä
    • Mikä on Foodservice?
    • Tukkujen yhteystiedot