Calendar of Events
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
1 event,
Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kasveja panimoteollisuuden tarpeisiin / Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Kainuu
Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kasveja panimoteollisuuden tarpeisiin / Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Kainuu
Tule kuulolle panimoteollisuuden tuotteissa käytettävistä kasveista. Kasvitaito 2.0-hanke järjestää aiheesta webinaarin 9.1.2025 klo 10–12. Osallistumaan pääset Teamsilla tai Joensuussa Riverian Peltolan yksikössä. Hankkeen koulutukset on […]
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
1 event,
Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvit (osa 1) / Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kainuu
Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvit (osa 1) / Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kainuu
Rohdos- ja maustekasvien viljelyllä on pitkät perinteet Suomessa. Tule kuulolle luennolle, missä tutustutaan muutamaan tämän hetken kysytyimpään rohdos- ja maustekasviin. torstaina 16.1 klo 10–12 Kouluttajana […]
1 event,
FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […]
0 events,
0 events,
3 events,
Opintomatka Italiaan ja TUTTOFOOD-messuille 5.-8.5., ilmoittaudu 20.1.
Opintomatka Italiaan ja TUTTOFOOD-messuille 5.-8.5., ilmoittaudu 20.1.
Tuotekehityksellä meille ja maailmalle -elintarvikealan yhteistyöhankkeemme vie osallistujat Italiaan opintomatkalle 5.-8.5.2025! 🍅 🍝 🧀 Matka on suunnattu ensisijaisesti keskisuomalaisille elintarvikealan yrittäjille, mutta yritykset myös muualta […]
From Byproducts to Business: Product Development from Industry Side Streams -webinar
From Byproducts to Business: Product Development from Industry Side Streams -webinar
This webinar is designed for local food processing companies looking to maximize the value of their side streams, food science and technology researchers seeking inspiration […]
NATO-liiketoimintamahdollisuudet yrityksille – valmennus
NATO-liiketoimintamahdollisuudet yrityksille – valmennus
Miten PK-yritykset pääsevät mukaan NATOn toimitusketjuihin, oli sitten kysymys omista tuotteista ja palveluista, tai alihankintaketjuissa toimivista yrityksistä? 20.1.2025 klo 12-16 Frami D, Tiedekatu 2, Seinäjoki. […]
4 events,
Webinaari: Maataloudella voi menestyä
Webinaari: Maataloudella voi menestyä
Maatalouden kannattavuus on pitkään ollut heikko ja kannattavuuden parantaminen on ollut keskeinen maataloussektorin tavoite jo vuosien ajan. Keskiarvot maatalouden kannattavuudesta eivät kuitenkaan tuo näkyvin sitä, […]
Team Finland Talks: Muutoksia ja uusia avauksia Business Finlandin rahoituksessa
Team Finland Talks: Muutoksia ja uusia avauksia Business Finlandin rahoituksessa
Business Finlandin rahoituspalveluiden uudet avaukset tarjoavat mahdollisuuksia etenkin tutkimusorganisaatioille ja luovien alojen yrityksille. Tule kuulemaan mitä Business Finlandin rahoituspalveluissa on tapahtunut vuodenvaihteessa ja päivitä samalla tietosi muutoksista osassa tuttuja rahoituspalveluitamme. Aika 21.01.2025 klo 9.00 – 10.15 Paikka Microsoft Teams Ilmoittautuminen: Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää […]
Ruokasektorin muutos kohti digitalisaatiota ja datataloutta, Helsinki
Ruokasektorin muutos kohti digitalisaatiota ja datataloutta, Helsinki
Food 2.0 ja Food data Finland ohjelmat järjestävät yhteistyössä tapahtuman, jossa esitellään eri näkökulmia ruokaketjun dataan: sen merkitykseen, edellytyksiin ja käyttötapauksiin. Data koskettaa jollain tavalla kaikkia […]
Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Tornio
Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Tornio
Kala-alan yritys tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille! 21.1.2025 16:00 – 20:00 Paikka: Ammattiopisto Lappia, Urheilukatu 6, 95400 Tornio Työpajassa keskustellaan […]
1 event,
ETS: Tulevaisuuden teknologioiden maistelua – Tasting the future technologies -webinaari
ETS: Tulevaisuuden teknologioiden maistelua – Tasting the future technologies -webinaari
Miltä tulevaisuus maistuu? Miltä ruoantuotanto näyttää vuonna 2040? Miltä solumaatalouden tulevaisuus näyttää? Mitä uusimpia prosessiratkaisuja on saatavilla? Lähde mukaan aikamatkalle ruoan tulevaisuuteen! Aika: 22.1.2025, klo 12:30 […]
2 events,
Ruokaviennin aakkoset – Elintarvikeviennin työpaja kansainvälistymistä harkitseville yrityksille, Pohjois-Savo
Ruokaviennin aakkoset – Elintarvikeviennin työpaja kansainvälistymistä harkitseville yrityksille, Pohjois-Savo
Kiinnostaako kansainvälisyys? Onko ajatuksissa laajentaa yrityksesi markkinoita maamme rajojen ulkopuolelle? Mietitkö, mistä lähteä liikkeelle tai miten tehostaa jo tehtyjä toimenpiteitä? Tule kuulolle työpajaamme 23.1.2025 joko […]
Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvit (osa 2) / Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kainuu
Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvit (osa 2) / Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kainuu
Rohdos- ja maustekasvien viljelyllä on pitkät perinteet Suomessa. Tule kuulolle luennolle, missä tutustutaan muutamaan tämän hetken kysytyimpään rohdos- ja maustekasviin. torstaina 23.1 klo 10–12 Kouluttajana […]
1 event,
FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […]
0 events,
0 events,
1 event,
Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa – uusia mahdollisuuksia ja yhteistyön voimaa
Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa – uusia mahdollisuuksia ja yhteistyön voimaa
Varsinaissuomalaiset ruokasektorin yrittäjät ja kehittäjät! Tervetuloa Saloon 27.1.2025 klo 13-16.30 liittyen tulevaisuuden ruokaketjuihin Ohjelmassa on kiinnostavia puheenvuoroja tarinoista menestystuotteiden takana sekä katsauksia tulevaisuuden trendeihin. Ideatorilla […]
1 event,
Geographical Indications Conference 2025
This Conference brings together representatives from Europe’s leading producers and producer associations of Geographical Indications for craft and industrial (CRAFT GIs) and wine, spirit drinks […]
2 events,
More together – co-creation for growth in the food sector, Seinäjoki
More together – co-creation for growth in the food sector, Seinäjoki
What could we do together based on Food 2.0 project? The first leading company project related to food systems is called Food 2.0. It is […]
3 events,
Miten kohti ilmastoviisasta ja muutosjoustavaa maataloutta ja ruokajärjestelmää -webinaari
Miten kohti ilmastoviisasta ja muutosjoustavaa maataloutta ja ruokajärjestelmää -webinaari
Miten päästäisiin kohti kestävää maataloutta, maaseutua ja ruokajärjestelmää? Kuinka rakennetaan ilmastoviisasta ja muutosjoustavaa maaseutua? Mistä voimavaroja ja muutoskestävyyttä maidontuotantoon? Millaisia ovat nykyisen ruokajärjestelmän ydinhaavoittuvuudet, ja […]
Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Humalan tuotanto ja markkinat, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo
Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Humalan tuotanto ja markkinat, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo
Humalan kotimaisia kantoja ja tuotantoa on viime aikoina tutkittu paljon. Tule kuulemaan tämän hetken näkökulmia humalan tuotantoon ja markkinoihin. Kouluttajana Yrjö Vähäkallio. Ajankohta: torstaina 30.1.2025 […]
PALKO-hankkeen avajaisseminaari, Kouvola
PALKO-hankkeen avajaisseminaari, Kouvola
Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi avajaisseminaariimme laajasti toimijat pellolta pöytään, alueen yritykset sekä vilja-alan ja elintarvikealan valtakunnallisten yritysten edustajat mahdollisina yhteistyökumppaneina sekä alan opiskelijat ja oppilaitosten edustajat. […]
2 events,
FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […]
Kansainvälistymisvalmennus – konseptin esittely, webinaari
Kansainvälistymisvalmennus – konseptin esittely, webinaari
Hallitusohjelman mukaisen ruoka-alan kasvuohjelman toimenpidekokonaisuuus on käynnissä. Alkuvuodesta 2025 se täydentyi, kun Ruokatieto Yhdistys ry yhdessä Suvi ry:n kanssa alkavat rakentamaan yrityslähtöistä kasvualustaa, HY aloittaa […]