Lähituotteet tutuksi – lähituotteiden maistelupäivä Kuopiossa
Lähituotteilla makua lautaselle -hanke ja Kespro Kuopion Noutotukku järjestävät yhteistyössä Lähituotteiden maistelupäivän torstaina 8.5.2025 klo 9–14 Kuopion Kespron Noutotukulla (Leväsentie 3). Tapahtuma on suunnattu ruokaketjun toimijoille, kuten alkutuottajille, jatkojalostajille, ravintoloille, ammattikeittiöille sekä muille Y-tunnuksellisille yrityksille. […]
EIP-rahoitushakuinfo, webinaari
Seuraava valtakunnallisten EIP-hankkeiden hakukierros on auki 5.5.-29.8.2025. Hakukierroksella ei ole teemarajausta. Nyt on hyvä tilaisuus valmistautua tulevaan hakuun ja kuulla asiantuntijoiden ohjeita ja vinkkejä hakuun […]
Suunnistetaan yhdessä ruokatulevaisuuksiin: Ruokatulevaisuudet -hankkeen päätösseminaari, Helsinki
Ruokatulevaisuudet-hankkeessa (https://blogs.helsinki.fi/ruokatulevaisuudet/) on tutkittu maatalousyrittäjien ja kuluttajien näkökulmia ruoan tuotannon ja kulutuksen tulevaisuuteen ja ohjauskeinoihin sekä kehitetty työkaluja, jotka auttavat ruokajärjestelmän toimijoita hahmottamaan tulevaisuuden haasteita […]
Biodiversiteetti lautasella: Kestävä ruoka, vastuulliset valinnat, Seinäjoki, Turku ja etäyhteys
Tervetuloa inspiroivaan seminaariin luonnon monimuotoisuudesta ja ruokaketjun kestävästä tulevaisuudesta! 🌿 Biodiversiteetti lautasella: Kestävä ruoka, vastuulliset valinnat Kestävä liiketoiminta ja ruokajärjestelmä/Harri Latva-Mäenpää, Foodwest Oy Kuluttajia houkuttelevat […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 5
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Elintarvikepäivä, Helsinki
Elintarvikepäivä on vuoden odotetuin koulutus- ja ajankohtaistapahtuma, joka kokoaa satoja ruoka-alan asiantuntijoita uuden tiedon pariin. Elintarvikepäivä on myös kollegoiden kohtaamista, työhön innostavia tuoreita ajatuksia ja […]
Lakeus kokkaa, Seinäjoki
Lakeus kokkaa 13.5.2025 12:30 – 17:00 kokoaa yhteen HoReCa-alan ammattilaiset ja asiantuntijat. Tapahtumassa esitellään kauden mielenkiintoisimmat uutuudet. Lakeus kokkaa -tapahtuma kokoaa yhteen HoReCa-alan ammattilaiset ja asiantuntijat. Tapahtumassa esitellään […]
Webinaari kestävästä ruoantuotannosta ja omavaraisuudesta -webinaari, Satakunta
Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa sukellamme kestävän ja yhteisöllisen ruuantuotannon maailmaan! Miten ruoka voidaan tuottaa kestävästi myös kaupungissa? Entä miten edistää omavaraisuutta arjessa – yksin […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Entä jos luomupinta-ala olisikin 25 % Suomessa?
Tutkijatohtori, agroekologi Kari Koppelmäki on tutkimuksissaan kiinnostunut selvittämään, mitä vaikutuksia viljely- ja ruokajärjestelmien muuttamisella on, jos ne perustuisivat paikallisten resurssien nykyistä kestävämpään hyödyntämiseen. Lisäksi häntä […]
Tuotekehityksellä tulosta! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Tiedätkö mitä asiakkaasi yrittävät saavuttaa tuotteellasi, mitkä ovat asiakkaan suurimmat haasteet tuotteessasi tai hyödyt? Työpajan tavoitteena on syventää osallistujien ymmärrystä asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä ja antaa käytännön […]