Lokakuu 2017 [rss-cut]
Lauantaina 16.9. vietettiin valtakunnallista koko perheen Osta tilalta -päivää
Kuluttajilla oli mahdollisuus vierailla yli 200 maatilalla ja ruoantuottajalla ympäri Suomea. Tunnelmapaloja videoilla. Lue lisää
Uusi yhdistys on perustettu: Artesaaniruoka Suomessa ry.
Haluatko olla mukana edistämässä suomalaista artesaariruokaa? Lue lisää
Ravintola Olon Creative Kitchenin klassikkomenu Matka voitti Hungry for Finland kansallisen ruokamatkakilpailun
Kilpailuun osallistui 73 korkeatasoista ehdokasta. Lue lisää
Turun yliopiston uusi verkkojulkaisu helpottaa elintarvikeyrittäjien arkea
Turun yliopiston Brahea-keskuksen tuottama uusi verkkojulkaisu http://aitojamakuja.fi/foodservice avaa ammattikeittiöiden ja tukkujen uusien tuotteiden valintaprosessia ja asioita, joita pk-elintarvikeyrittäjän kannattaa ottaa huomioon ennen yhteydenottoa ostajiin. Lue lisää ja katso uudet videot
Uutta materiaalia ja tilaisuuksia sekä webinaareja yrittäjille
- Eviran neuvontakiertue syksyllä 2017, katso paikkakunnat
- Eviran elintarvikelainsäädännön tietoiskuja webinaareissa lokakuussa, lue lisää
- REKO-toiminta elintarvikelainsäädännön näkökulmasta, katso esitys
- Lähiruokaviestinnän tueksi infograafeja ja kuvia, tutustu
Tapahtumakalenteri aitojamakuja.fi:ssä: muun muassa
- Vastuulliset julkiset elintarvikehankinnat-kiertue (lisätietoja myös http://www.ekocentria.fi/)
- Elintarvikevientiin liittyviä päiviä
Luomuasioiden ajankohtaisin tieto löytyy luomu.fi -sivustolta
Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi
Lisätietoja:
Turun yliopiston Brahea-keskus
Päivi Töyli, projektipäällikkö, puh. 040 189 1929, paivi.toyli[a]utu.fi